TU/e stories, waar idee,
innovatie en kennis samenkomt

Iedereen heeft wel een verhaal, of het nu gaat over de start van een innovatief idee, de drijfveer tot het starten van een onderzoek. De vraag aan daBuro was al deze informatie samen te brengen in Stories het informatieplatform door en voor de TU/e.

 

 

 

Alle verhalen letterlijk
in kaart gebracht

De Universiteit is een uitgestrekt terrein met ieder zijn eigen faculteiten. Door alle verhalen in kaart te brengen worden alle activiteiten op het campus inzichtelijk. Zo blijft de gehele TU/e op de hoogte van ontwikkelingen, onderzoeken, events, kan men zich aanmelden voor seminars en eigen ervaring delen.

Select & Swipe jou relevante content

Aangezien er een grote diversiteit aan artikelen, symposia, workshops en andere activiteit op het Campus van de TU/e plaatsvinden is er gekozen voor een  realtime filterbare Google maps weergave.

 

Op basis van de gemaakte selectie swiped de bezoeker door zijn of haar interessegebied.

Perfecte functionaliteit en
weergave op alle devices

De TU/e is altijd in beweging en zo ook de studenten, professoren en andere medewerkers. Hierdoor is extra aandacht besteed aan een gebruikersvriendelijke werking op devices als tablet maar vooral ook op mobiele telefoons. Want TU/e Stories gaat altijd met je mee en past vooral gewoon in je binnenzak!

Categorie: Art-Direction, Autobelettering, Concept, Huisstijl, Logo, Ontwerp
Datum: januari 2016
Tags: https://stories.tue.nl
Share:

Daag ons uit! Wij vinden de
creatieve en technische oplossing.

Natuurlijk is een ontwerp zo gemaakt. Maar daBuro zorgt voor een gebruikersvriendelijke UX die past bij uw doelgroep.  Weten hoe we dit voor u kunnen doen? We vertellen het u graag in een inspirerend gesprek…