Drive You Rijschoolfranchise
Op weg naar je rijbewijs!

Er is niets leuker dan iets van niets te maken. We kregen als daBuro de uitdaging om een nieuwkomer te bedenken in naam, vorm en communicatie om zo de rijscholenbranche te bestormen.

 

Na uren brainstormen, schrijven, strepen, onderzoeken en natuurlijk overleggen met de opdrachtgever zijn we gekomen tot de naam Drive You want wat je doet ben je zelf!

Een logo & identiteit die
aansluit bij de doelgroep

Naast herkenbaarheid hebben we voor alle uitingen gekeken hoe alles heel kostbewust gerealiseerd kan worden want iedere startende franchisehouder dient de kosten in de hand te houden. We hebben het ontwerp van logo, autobelettering en website simpel, helder en vrolijk gehouden, precies zoals het halen van je rijbewijs moet zijn!

‘We waren erg verrast met de verfrissende ideeën en het uiteindelijke concept! Met de door daBuro gecreeërde naam & identiteit gaan we vol vertrouwen en gegarandeerd een belangrijke speler in de rijschoolbranche vervullen.’

Maaike Aden - Directeur Drive You Verkeersscholen

Een smaakvolle website
met conversie in gedachte

daBuro heeft een website ontworpen die niet alleen informatief is maar ook gericht is op conversie. Drive You heeft in de, in WordPress gerealiseerde, backend de flexibiliteit om zelf de indeling en contentblokken te veranderen. Zo is het gemakkelijk om een pagina net een ander gevoel te geven.

Een doordachte indeling
en optimale natural ranking

De gehele website is  ingericht om een zo goed mogelijke natural ranking in Google te halen. Teksten zijn geschreven volgens Google guidelines en voorzien van een optimale mix van tekst en zoekwoorden. Want Drive You wil natuurlijk ook gevonden worden zonder al te hogen SEA-kosten.

In één oogopslag opvallen
en herkenbaar zijn!

Naast een frisse verschijning diende de meest voor hand liggende uiting – de lesauto – tot de verbeelding te spreken. Naast opvallen is ook de toepasbaarheid van het ontwerp op verschillende automodellen getest en is de autobelettering betaalbaar.

Categorie: Art-Direction, Autobelettering, Concept, Huisstijl, Logo, Webdesign, Webrealisatie, WordPress
Datum: mei 2017
Website: www.driveyou.nl
Share:

Wij helpen u graag bij
het realiseren van uw identiteit

Heeft u een project of idee en bent u op zoek naar een sparringspartner? Wij gaan graag met u een inspirerend & creatief gesprek aan en komen zo samen met u tot een mooi resultaat!