Doordachte gebruikers- ervaringen creëren dat is wat we doen!

Met meer dan 20 jaar ervaring is daBuro. het aangewezen webdesign bureau in Breda voor onderscheidend ontwerp mét resultaat. Onze aanpak in webdesign omvat een unieke mix van succesfactoren. Doordat we op het snijvlak van creativiteit en resultaat opereren weten we de juiste snaar te raken bij uw doelgroep.

Een effectief webdesign begint altijd met een interactieontwerp. Dit is een schematische weergave (‘wireframes’) van de website met daarin de functionele interactie. Hierdoor kunnen we vooraf de paden maken en weet u van te voren wat u gaat krijgen.

Door een intensieve samenwerking, waarbij online succes centraal staat, leren wij u als klant steeds beter kennen. Op die manier zijn wij nog beter in staat om ons webdesign af te stemmen op uw wensen. Wij ontwikkelen een webdesign dat naadloos aansluit bij uw huidige huisstijl en uiteraard wat de online doelstellingen zijn die behaald dienen te worden.

Uw (online) communicatie telt! Wilt u ook indruk maken binnen 3 seconden? Kies voor daBuro; webdesign Breda.

Uw Doelgroep staat centraal

Uw doelgroep is het uitgangspunt voor onze interactieontwerpen. We halen het giswerk uit ontwerpen: ontwerpbeslissingen gebaseerd op feiten leidt tot betere resultaten dan veronderstellingen over gebruikersgedrag.

Conversie zonder denken

Het belangrijkste aan een intuïtief ontwerp is dat het onzichtbaar is en de gebruiker zonder te denken over laat gaan tot actie. Intuïtief ontwerp richt zich op de taken die belangrijk zijn daarnaast richt het zich op een aangename ervaring bij gebruiker.

Werkwijze

We zien de samenwerking met onze klanten als een echt partnership. Het beste resultaat behaalt u als u intensief met elkaar communiceert en werkt. We doen er dan ook alles aan om u vroeg en veelvuldig te betrekken bij het proces.

Kennismaking

Een goede klik is belangrijk voor een langdurige samenwerking. Tijdens de kennismaking kijken we onder het genot van een kop koffie wat we voor u kunnen betekenen.

Voorbereiding

In de voorbereiding vertalen we uw doelstellingen, eisen en wensen naar een heldere opdrachtbeschrijving die we tijdens de ontwikkeling als naslagwerk gebruiken.

Kick-off

Voordat we echt van start gaan, gaan we nog een keer samen aan tafel zitten om het project officieel af te trappen en het plan door te nemen.

Design

Het design is een belangrijke fundering voor het project. We ontwerpen vaak een solide basis, zodat de look and feel voor het hele project helder is.

Technische realisatie

We starten altijd zo snel mogelijk met de eerste stappen van de technische realisatie. We merken dat op die manier een ontwerp al snel gaat leven en dat we vroeg kunnen beginnen met testen.

Testfase

We kijken of de website of webapplicatie zich goed aanpast aan alle schermformaten, of processen naar behoren werken en testen we in verschillende browsers, voor een optimale gebruikerservaring.

Lancering met borrel

De lancering is iets feestelijks, en wij zouden daBuro niet zijn als we hier niet iets mee zouden doen. Dus hoort een borrel na afronding met alle betrokkenen er ook bij.

Wij zijn sterk in