Wij bedachten naam,
concept en strategie

Er zijn verkeersscholen in overvloed in Nederland maar hoe onderscheid je je van de rest en vooral wat is een goede naam die onze doelgroep aanspreekt. Dat waren twee van de vele vragen die de oprichters van de franchiseonderneming ons stelde.

 

We hebben het simpel gehouden, starten met je je rijles?  LesGO!

Een logo & identiteit die
aansluit bij de doelgroep

Een friise uitstraling en een opvallende kleurstelling. De complete huisstijl is kleurrijk en opvallend… precies wat ze nodig hadden!

Verder is gekozen voor eigenwijze en eigentijdse vormgeving net als de doelgroep is en dus voor hen oh zo herkenbaar!

Een rijdend reclamebord

Inmiddels rijden er al 55+ beletterde lesauto’s rond en met het nieuwe re-design onderscheidt lesGo zich nog meer van de concurrent. Door gebruik van spannende lijnen die geen rekening houden met de vorm van de auto is het een opvallende verschijning welke menig hoofd zal doen draaien.

Onmiskenbare herkenbaarheid

We leven in een snelle wereld met veel prikkels dus zaak op te vallen met een unieke en herkenbare vormgeven. Met een heldere korte boodschap weten we de doelgroep te bereiken en ze te binden.

Werving in Abri’s

Met alleen een lesauto kom je er natuurlijk niet dus zorgen we ook voor abri’s voor werving van instructeurs en leerlingen. We maken iedere boodschap op maat en passen hem aan de regio aan waar hij verschijnt. Dat maakt het doelgericht en persoonlijker.

‘Met het eigentijdse logo-ontwerp en de verder doorvoering in een ijzersterke huisstijl heeft daBuro bij gedragen aan het succes van onze franchiseformule. Zo zijn we niet alleen direct herkenbaar voor onze doelgroep maar ook voor mogelijke toekomstige franchisenemers. Er zijn zelfs concurrenten die ons proberen te na te apen en taal- en beeldgebruik , dat zien we dan maar als compliment!’

Dirk Sarneel - Directeur LesGO Verkeersscholen

Een flexibele indeling
voor een optimale conversie

daBuro heeft een website ontworpen die naast informatie verstrekken ook gericht is op conversie. LesGO Verkeersscholen heeft binnen de, in WordPress gerealiseerde, backend de flexibiliteit om zelf de indeling en contentblokken te verslepen en zo de lay-out te veranderen. Zo is het gemakkelijk om een pagina net een ander gevoel te geven en ook een optimale conversie te behalen.

Een SEO vriendelijke website
met optimale natural ranking

De gehele website is zo ingericht om een zo goed mogelijke natural ranking in Google te behalen. Teksten zijn geschreven volgens Google guidelines en voorzien van een optimale mix van tekst en zoekwoorden. Want LesGo wil natuurlijk ook gevonden worden zonder al te hogen SEA-kosten.

 

 

 

Categorie: Art-Direction, Autobelettering, Branding, Huisstijl, Logo, Ontwerp, User Expierence, Webdesign, WordPress
Datum: mei 2017
Share:

Wij helpen u graag bij
het realiseren van uw identiteit!

Heeft u een project of idee en bent u op zoek naar een sparringspartner? Wij gaan graag met u een inspirerend & creatief gesprek aan en komen zo samen met u tot een mooi resultaat!