Mandemakers Keukens
hét huis van keukens!

De zoektocht naar een nieuwe keuken begint meestal online. Voor daBuro een uitdaging om voor Mandemakers Keukens te zorgen voor een inspiratievolle User Experience.

User Expierence met
oog voor conversie

Naast een sterk ontwerp is een doordachte User Experience noodzakelijk voor een optimale conversie.  Zo zijn call to action elementen in het menu verwerkt en door de flexibiliteit van het platform kan iedere gewenste lay-out voor optimale conversie worden gemaakt.

Maak de beleving compleet
met beeld, beweging en verleiding.

De beleving voor de bezoeker wordt gestimuleerd door de speelse indeling van de website. De website is zo opgebouwd dat de bezoeker in zijn oriëntatiefase een ruim aanbod van ideeën en relevante informatie krijgt. Een goede start naar een nieuwe keuken!

Van Concept & UX
naar ijzersterk design

Dat is een uitdaging die we graag aangaan. Los van het samenwerken aan goede ideeën en optimale functionaliteit verzorgde we ook concept, Art-direction,  UX met een ijzersterke website als resultaat .

 

Doordacht ontwerp
& User Experience
op ieder device

Of de Mandemakers Keukens website bezocht wordt met een mobiel of een tablet er is altijd een gebruikersvriendelijke interface die op maat gemaakt is voor het device. Zo is de website niet mobile first maar per device-first ontworpen.

Categorie: Art-Direction, Concept, User Expierence, Webdesign
Datum: januari 2016
Share:

Het is tijd voor
een creatief gesprek!

Heeft u een project of idee en bent u op zoek naar een sparringspartner? Wij gaan graag met u een inspirerend & creatief gesprek aan en komen zo samen met u tot een mooi resultaat!