Een logo en uitstraling
die staat voor kwaliteit

We ontwerpen graag een logo en identiteit voor een merk. Nog mooier natuurlijk als je gelijk de gehele uitstraling van een merk mag bepalen met als doel direct een grote speler te worden in de automotive branche.

 

Een complete verandering
In kleur en stijl

De gehele markt voor balanceer en bandenwisselaars wordt gedomineerd door de kleur rood daBuro koos voor een onderscheidende mat zwarte coating. Naast praktisch in een garage is het een kleur die staat voor de robustheid van het merk Bright Premium.

‘‘We moesten even wennen aan de kleurstelling maar samen met het nieuwe logo en andere uitingen zagen we al snel de kwaliteit en sterkte van de nieuw gekozen stijl. We onderscheiden ons nu niet alleen door onze kwaliteit maar zijn met ons merk de nieuwe standaard in onze branche.’’

Ralph Dubbeldam - CEO - Techno Marketing Group

Een stoere maar overzichtelijk
productcatalogus

Een machine kies je niet zo maar even uit. Dus hebben we een we een productcatalogus gemaakt die paste bij de nieuwe uitstraling met alle specs en belangrijke informatie in 1 spread. Door het gebruik van iconen kan snel een voorselectie worden gemaakt en de verdieping volgt later.

Een complete
verandering
in kleur en stijl

De gehele markt voor balanceer en bandenwisselaars wordt gedomineerd door de kleur rood. daBuro koos voor een onderscheidende mat zwarte coating. Naast praktisch in een garage is het een kleur die staat voor de degelijkheid & robustheid van het merk Bright Premium.

Iconen en illustraties
die tot de verbeelding spreken

Een gewaarschuwt mens telt voor twee. daBuro maakte illustraties die in 1 oogopslag duidelijk zijn met als motto “Think Bright. Work Safe!”

Een WordPress platform
met onderscheidend vermogen

Met diagonale lijnen en verder doorgezette huistijl maakt de WordPress website het helemaal af. Een heldere website met alle informatie van de machines en toepassingen. Natuurlijk volledig responsive en up-to-date.

Ook functionaliteit in de praktijk.
Let’s dis-play

Aan alle kleine details is gedacht bij het opnieuw positioneren van Bright.

 

Zo zijn ook alle touch-displays van de machines opnieuw en gebruikersvriendelijk ontworpen, daburo zet de puntjes op de “i”

Categorie: Art-Direction, Branding, Concept, Huisstijl, Logo, Ontwerp, Productdevelopment, User Expierence, WordPress
Datum: januari 2017
Tags: https://bright-premium.com
Share:

Wij helpen u graag bij
het realiseren van uw identiteit!

Heeft u een project of idee en bent u op zoek naar een sparringspartner? Wij gaan graag met u een inspirerend & creatief gesprek aan en komen zo samen met u tot een mooi resultaat!