Wij bedachten concept,
design & web

Realiseer een website waarbinnen onze keukencollectie en webshop samenkomen in een overzichtelijke website. Geef ons daarbij de mogelijkheid om zowel grafisch
als technische onze website zo flexibel en dynamisch op te bouwen teneinde een betere conversie te behalen.

Naast vorm staat conversie en flexibiliteit voorop

Brugman Keuken heeft een online-platform waarbij naast content ook vorm en conversie voorop staan, maar waarbij flexibiliteit zeker niet vergeten is. Om voorbereid te zijn op verdere ontwikkeling van de website is ook het shop gedeelte gerealiseerd hetgeen zorgt voor een complete online presence.

Perfecte functionaliteit en
weergave op alle devices

Door gebruik te maken van een adaptive ontwerp voor ieder device, heeft Brugman Keukens een website waarbij het per device kan bepalen welke content getoond wordt.

Oneindig veel mogelijkheden
in conversie optimalisatie

De website heeft een grote mate van flexibiliteit zodat gemakkelijk een op conversie gerichte pagina gemaakt kan worden.

Geen pagina hetzelfde
want het oog wil ook wat

Door gebruik te maken van een diversiteit aan content-elementen en een responsive grid heeft ieder pagina een unieke lay-out op ieder device! Zo is ieder pagina een nieuw stukje inspiratie.

Perfecte functionaliteit en weergave op alle devices

Door gebruik te maken van een adaptive ontwerp voor ieder device, heeft Brugman Keukens een website waarbij het per device kan bepalen welke content getoond wordt. Verder is in het ontwerp rekening gehouden met een een zo groot mogelijke flexibiliteit in de opbouw van alle lay-outs.

Categorie: Art-Direction, Concept, User Expierence, Webdesign
Datum: november 2015
Share:

Daag ons uit! Wij vinden de
creatieve en technische oplossing.

Natuurlijk is een ontwerp zo gemaakt. Maar daBuro zorgt voor een gebruikersvriendelijke UX die past bij uw doelgroep. Weten hoe we dit voor u kunnen doen? We vertellen het u graag in een inspirerend gesprek…