Keuken Concurrent
Concurrent in keukens

KeukenConcurrent is de grootste keukenwinkel van Nederland met meer dan 45 vestigingen. De vraag was om een ontwerp te maken waar informatie, keukens en producten samenkomen. daBuro heeft hier de perfecte mix van gemaakt die bekroond is met een WUA Beste website 2015 Award!

 

 

Wij maakte het concept,
design & web

Realiseer een website waarbinnen onze keukencollectie en webshop samenkomen in een overzichtelijke website. Geef ons daarbij de mogelijkheid om zowel grafisch als technische onze website zo flexibel en dynamisch op te bouwen teneinde een betere conversie te behalen.

Een goed begin…
…is een heel werk!

Voor de uiteindelijk realisatie van de website is iedere template samen met de CRO specialisten van KeukenConcurrent tot op de pixel uitgewerkt. We ontwierpen en verbeterde voor diverse devices in totaal 160 templates, hierdoor was de website vanaf de lancering een conversie-succes. Geen half werk dus!

Een flexibele website
met meer potentie

Binnen de Typo3 website is op iedere gewenste plaats conversie- en produktplaatsing vanuit Magento mogelijk, dit leidt tot een – voor de bezoeker – onzichtbare mix van website en webshop. En niet onbelangrijk een hogere omzet van de online activiteiten…

 

Een device driven website? Ja, dat kan!

Een User Experience om op iedere device de perfecte beleving voor de bezoeker te garanderen. Geen onnodig vertragende content of ellenlang menu op een mobiel maar gewoon de juiste content en optimale performance. Zo past de website zich aan op ieder device dat is wel zo fijn!

Categorie: Art-Direction, Concept, User Expierence, Webdesign
Datum: januari 2016
Share:

Ook behoefte aan,
een smaakvolle website?

Heeft u een project of idee en bent u op zoek naar een sparringspartner? Wij gaan graag met u een inspirerend & creatief gesprek aan en komen zo samen met u tot een mooi resultaat!