Rademakers & Kinsbergen
Dental Clinic

Bij Rademakers & Kinsbergen kunt u letterlijk met een stralende glimlach naar buiten lopen. Aan daBuro werd gevraagd om een nieuwe logo, huisstijl en andere uitingen te ontwerpen. Nu met een glimlach bij Rademakers & Kinsbergen tot gevolg.

Een logo & identiteit die
luxe en kwaliteit uitstraalt

Naast reguliere tandheelkunde is het samen met cosmetische en tandtechnische de unieke mix van deze succesvolle tandheelkundige kliniek. Deze veelzijdigheid van Rademakers & Kinsbergen wordt weergeven in een sterke vorm die voor ieder herkenbaar is.

Dé tandarts met oog
voor uw stralend glimlach

Een mix van een frisse uitstraling en tot de verbeelding sprekende kreten. Ieder uiting is helder, to-the-point maar gemaakt met een glimlach, dit is namelijk ook de manier waarop ze bij Rademakers & Kinsbergen omgaan met de patiënt.

Een subtiele gevelbelettering
met statige uitstraling!

Met de verhuizing naar de nieuwe en statige locatie in het Mahler 900 gebouw aan de Amsterdamse Zuidas is een uitstraling en gevelbelettering ontworpen welke naadloos aansluit op de doelgroep en omgeving.

‘We hebben een heerlijk verfrissend en herkenbaar logo gekregen die past bij wie we zijn. Daarnaast krijgen we complimenten over onze verder uitstraling en al helemaal over de gevelbelettering die subtiel is en ons alle privacy geeft die we nodig hebben. Hierin het daBuro verder gedacht dan alleen herkenbaarheid maar ook aan lichtopbrengst in de kliniek.’

Jessica Kinsbergen - Partner - Rademakers & Kinsbergen

En speelse indeling met
een ongekende flexibiliteit

Naast informatie verstrekken is de website ook gericht op het behalen van een zo hoog mogelijke conversie. De website is gerealiseerd in WordPress en de indeling is gemakkelijk aan te passen door het verslepen en het onbeperkt toevoegen van de elementen. Ieder pagina krijgt zo zijn eigen indeling en maakt het mogelijk de diversiteit aan lay-outs te creëren.

Werken aan natural ranking
met een SEO vriendelijke website

We hebben gezorgd voor de teksten de website door middel van interviews en zoekwoordenonderzoek om zo tot een juiste mix in informatie en optimalisatie te komen. Leuk als een website goed converteert maar het is natuurlijk ook belangrijk dat de teksten SEO geoptimaliseerd zijn om te zorgen voor een hoge natuurlijke ranking in google.

 

 

 

Categorie: Art-Direction, Gevelbelettering, Huisstijl, Logo, Ontwerp, User Expierence, Webdesign, WordPress
Datum: mei 2017
Share:

Wij helpen u graag bij
het realiseren van uw identiteit!

Heeft u een project of idee en bent u op zoek naar een sparringspartner? Wij gaan graag met u een inspirerend & creatief gesprek aan en komen zo samen met u tot een mooi resultaat!