Een gevestigde naam
in een nieuw jasje

Wat als een merk een beetje vastgeroest zit in hun identiteit? Dan is het tijd voor een nieuwe frisse uitstraling en dat is precies waar daBuro voor heeft gezorgd. Zonder een cultuurschok te weeg te brengen hebben we gefaseerd een nieuwe stijl weggezet.

Productbladeren, lijntekeningen
& specs in een overzichtelijke vorm

daBuro heeft voor Winntec de gehele range aan producten in kaart gebracht en vertaald naar een collectie leaflets en folders. Alle specificaties zijn voorzien van lijntekeningen, een nauwkeurig werkje om op basis van foto’s de juiste indruk achter te laten.

Creatief, effectief met
een praktische inslag

Altijd leuk om mensen te verrassen met een visuele grap. DaBuro bedacht en ontwierp een mobiele beurswand voor de Winntec Wheellift zonde een fysieke auto een een brug toch het juiste effect!

Van display
tot beursstand

We doen het niet vaak maar als we de kans krijgen maken we er iets moois en opvallends van! Voor Winntec maakte we een visueel sterke beursstand met de nadruk op het merk en oog voor het product.

Categorie: Art-Direction, Branding, Concept, User Expierence
Datum: januari 2016
Website: www.winntec.net/
Share:

Wij helpen u graag bij
het realiseren van uw identiteit!

Heeft u een project of idee en bent u op zoek naar een sparringspartner? Wij gaan graag met u een inspirerend & creatief gesprek aan en komen zo samen met u tot een mooi resultaat!